HEADERS

Samen sta je sterk!

Het ontwikkelen van SMART Samenwerken binnen een organisatie doen we altijd samen. We beginnen met een inspirerende training waarna gezamenlijk de software wordt ingericht naar de behoeften van de organisatie.  Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat u binnen korte tijd regie heeft op het resultaat en productiviteit van samenwerkende professionals.  Samen met uw mensen zorgen wij voor een succesvolle implementatie en snelle acceptatie van systeem en werkmethodiek.

Met een 'Training on the Job' zorgen wij ervoor dat uw mensen in korte tijd, met veel  plezier,  succesvol SMART Samenwerken met collega's en partners.

Als u de regie wilt nemen op het resultaat en meer productiviteit van de werkzaamheden van uw professionals wenst ..... dan staan wij altijd voor u klaar!

Heeft u niet de capaciteit om een eigen coordinator vrij te maken?  Wij kunnen een professional tijdelijk detacheren.

Onze SMART Samenwerkings specialisten kunnen ondersteuning geven op de werkplek via een tele-verbinding of 'Training on the Job'. Al onze systeemgebruikers nemen graag contact op met onze helpdesk.  Zij weten dat er dan alles aan gedaan wordt om snel de juiste ondersteuning te bieden!

 

Screenshot

Meer informatie of een online demo? Bel ons op 0345- 638 090 of mail naar info@c3group.nl

  • C3Group B.V.
  • Dokter Reilinghplein 11
  • 4141 DA Leerdam
  • 0345 - 638 090