Logo

SMART-QMS

SAMENWERKEN AAN KWALITEIT

HKZ /NEN-EN 15224

Het keurmerk van HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering binnen de zorg en welzijn. Het HKZ-keurmerk biedt organisaties en praktijken de mogelijkheid om te laten zien dat zij voldoen aan de zorg kwaliteit eisen die door klanten, professionals en relevante stakeholders gesteld worden. Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft de zaken op orde en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.

NEN-EN -15224 Zorg en Welzijn – Kwaliteitsmanagementsystemen – Eisen op basis van ISO 9001 bevat kwaliteitskenmerken voor zorginstellingen om hun speerpunten voor kwaliteit te operationaliseren.

De DPIA (Data Protection Impact Analysis) is de juiste start!

Wilt u meer inzicht krijgen in uw organisatie en haar context en toepassingen in uw kwaliteitsmanagementsysteem. Maak dan gebruik van ons Data Protection Impact Analysis (DPIA). Wij brengen dan snel in kaart op welke wijze uw organisatie eenvoudig en snel kan vodoen aan HKZ / NEW-EN 15224. Bel ons voor een afspraak op 0345 638 090.

Wat kan C3Group voor u betekenen?

Uitgebreid advies en begeleiding van in de praktijk werkzame adviseurs zorgt dat de HKZ / NEN-EN 15224 certificering ter zake kundig wordt beoordeeld. Het volledige proces van inventarisatie, implementatie, certificering en onderhoud in een keer geregeld. Tevens bieden wij het SMART Quality Management System (QMS) waarbinnen het volledige proces aantoonbaar, controleerbaar en beheersbaar wordt.MEER INZICHT IN UW ORGANISATIE?

Vraag dan een DPIA aan.

NEEM CONTACT OP

CASES/PROJECTEN

VAN AV-PROOF, DIRECT DOOR NAAR HKZ CERTIFICERING
- Zorgorganisatie in Brabant -

Als toonaangevende zorgorganisatie realiseren wij ons heel goed hoe belangrijk het is om aan de AVG te voldoen en dat wij dit ieder moment moeten kunnen aantonen. Kostenbeheersing en HKZ zijn echter ook doelstellingen binnen onze organisatie

Daarom zijn wij dus op zoek gegaan naar ...

JA, IK WIL HIER MEER OVER WETEN

HOE BLIJVEN WIJ VOLDOEN AAN DE AVG-UITDAGING?
- SW bedrijf in Zuid-Holland -

Wij werken veelal met kwetsbare mensen en toch is ook kostenbeheersing een belangrijke doelstelling binnen onze organisatie. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een manier om binnen korte tijd aan de AVG te voldoen en tegelijkertijd kosten te besparen op onze informatiebeveiliging en ons kwaliteit...

JA, IK WIL HIER MEER OVER WETEN

BEPERKING BESTUURLIJKE AANSPRAKELIJKHEID DOOR AANTOONBAAR AVG-PROOF
- Overheid organisatie in Zuid-Holland -

Aantoonbaar, toetsbaar en beheersbaar voldoen aan de AVG en daarmee grip hebben op de informatiebeveiliging binnen onze organisatie, dat was het doel van onze bestuurders. Samen met de C3Group en haar partners hebben we dat binnen een half jaar gerealiseerd.

Door gebruik te maken va...

JA, IK WIL HIER MEER OVER WETEN

AANTOONBAAR AVG-PROOF EN ISO 27001 GECERTIFICEERD BINNEN 1 JAAR
- ICT kennisorganisatie, software ontwikkelaar in Utrecht en Zuid-Holland -

Als toonaangevende software organisatie die vaak optreedt als verwerker van bijzondere persoonsgegevens realiseren wij ons heel goed hoe belangrijk informatiebeveiliging is. Voor onze opdrachtgevers moesten wij aantoonbaar voldoen aan AVG en ISO 27001. Tegelijk moet de gemakkelijke beheersbaarhei...

JA, IK WIL HIER MEER OVER WETEN