Logo

SMARTonPEOPLE

SAMENWERKEN IN SOCIAAL DOMEIN

MODULE PARTICIPATIE (HUMAN TALANT MATCHING)

Human Talent Match in het kort: Een Integrale methodiek voor diagnose, direct matching, ondersteuning en uitplaatsing van werkzoekenden ter ondersteuning van de klantmanager en de cliënten zelf.

In een diagnostisch gesprek met de klant gebruikt de klantmanager het systeem dat vooraf al door de klant online kan worden ingevuld. Een screenings-instrument: dat 2 fases kent; de ‘quick audit’ en ‘verdiepende diagnose’. Het instrument vraagt de informatie uit die nodig is om direct te kunnen matchen, c.q.de afstand tot de arbeidsmarkt vast te stellen.

Op basis hiervan kan men het traject op maat ‘voor’ en ‘met’ de klant te bepalen. De klant kan zelf binnen het systeem aan de slag. Een relevante vacaturedatabase toegankelijk voor klantmanager en klant om direct relevante matchingsmogelijkheden te zien.

Wat kan C3Group voor u betekenen?

Ervaren consultants staan voor u klaar om samen in kaart te brengen waarin Human Talent Matching kan ondersteunen binnen het werkproces vanaf werkzoekende en vacature tot aan plaatsing en doorlopende begeleiding.

Ook het detacheren van jobcoaches valt binnen de mogelijkheden. Op deze wijze kan de Human Talent Matching methodiek met een ‘voordrager’ gemakkelijk worden geïmplementeerd. Of door de inzet kan een bepaald doel m.b.t. uitplaatsing zeker gehaald worden.

Voordelen van de module Participatie:

  • Integrale methodiek voor diagnose, direct matching, ondersteuning en uitplaatsing.
  • Op maat aan te passen.
  • Integraal behandelplan.
  • Kosten- en baten berekening.
  • Ontwikkelmogelijkheden op het gebied van competenties in beeld.
  • Caseloads altijd gemakkelijk inzichtelijk.

CASES/PROJECTEN

SMART SAMENWERKEN BINNEN JEUGDONDERSTEUNINGSTEAMS NISSEWAARD
- Gemeente Nissewaard -

De vier nieuwe Jeugdondersteuningsteams Nissewaard werken sinds januari 2015 met SMARTonPEOPLE. Overzichtelijke dossiers, duidelijke afspraken en een resultaatgerichte werkwijze zijn een vanzelfsprekende zaak bij de Jeugdondersteuningsteams nu er met SMARTonPEOPLE wordt gewerkt.

Alle pr...

JA, IK WIL HIER MEER OVER WETEN

WIJKTEAMS HENDRIK IDO AMBACHT WERKEN SUCCESVOL MET SMARTONPEOPLE
- Hendrik-Ido-Ambacht -

Vanaf 1 januari 2015 zijn in Hendrik Ido Ambacht het Sociaal Wijkteam en het Jeugdteam gestart. Het Sociale Wijkteam is er voor alle inwoners van 18 jaar en ouder en biedt hulp bij vragen of problemen op het gebied van hulpverlening, ondersteuning, welzijn, zorg, werk en inkomen. Het Jeugdteam Am...

JA, IK WIL HIER MEER OVER WETEN

MENTERWOLDE BREIDT SMARTONPEOPLE VERDER UIT BIJ SOCIALE TEAMS
- Gemeente Menterwolde -

De applicatie was al voor het CJG beschikbaar, maar is nu ook voor onze Sociale Wijkteams in gebruik genomen. Na een korte training kunnen onze professionals snel en simpel aan het werk.

Het gebruik is snel, simpel en flexibel. Je kunt goed het overzicht houden en meteen je registratie ...

JA, IK WIL HIER MEER OVER WETEN

LOKAAL TEAM HUISELIJK GEWELD (CAPELLE A/D IJSSEL) KIEST VOOR INTEGRALE AANPAK MET SMARTONPEOPLE
- Gemeente Capelle aan den IJssel -

Naast het CJG en de jeugdrisico samenwerkingsverbanden heeft nu ook het LTHG van Capelle gekozen voor de integrale aanpak met SMARTonPEOPLE van de C3Group. Door inzet van de SMARTonPEOPLE samenwerkingsmethodiek en het bijbehorende systeem ontstaat steeds meer een integraal zicht op burgers en fam...

JA, IK WIL HIER MEER OVER WETEN