Logo

SMARTonPEOPLE

SAMENWERKEN IN SOCIAAL DOMEIN

MODULE WET MAATSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING (WMO)

De WMO module van het SMARTonPEOPLE systeem ondersteunt de professionals die de zorg voor burgers regisseert in het (primaire) werkproces. Van melding tot aan succesvolle hulpverlening en afronding van het dossier, heeft de casusregisseur door het C3 systeem; overzicht, inzicht en regie op resultaat.

Wat kan C3group voor u betekenen?

Levering van een integraal regiesysteem wat het gehele werkproces van de WMO professionals ondersteund. Hierbij gaan we eerst samen aan tafel zitten om te bepalen welke wensen u precies heeft. Het C3-systeem samenwerkingssysteem is modulair opgebouwd en gemakkelijk aan te passen naar uw wensen.

Hiernaast staan onze trainers van de SMART Samenwerken academy klaar om uw professionals training te geven in SMART Samenwerken, actiegericht te overleg volgens de SMARTonPEOPLE methodiek en zo efficiƫnt en effectief mogelijk te werken met het C3 systeem.

Ons doel is dat C3 het werkproces ondersteund, maar niet het werkproces bepaald!

Wij zijn er om samenwerken leuk en succesvol te maken! Ook met andere domeinen binnen de gemeente.

Voordelen van de module WMO:

  • Optimale ondersteuning van de WMO professionals in hun werkproces.
  • Overzicht, inzicht en regie op resultaat op elk moment van een casus.
  • Door het voeren van SMART overleg heb je direct tijdens het overleg alle laatste dossier informatie en openstaande acties.
  • Door de speciale overlegmethodiek, zijn aan het einde van het overleg de dossiers bijgewerkt met de laatste belangrijke informatie, de notulen op orde en iedereen zijn persoonlijke actielijst is in C3 beschikbaar.
  • Integrale samenwerking mogelijk tussen de verschillende domeinen van de gemeente.
  • Samenwerken wordt leuk en succesvol!

CASES/PROJECTEN

SMART SAMENWERKEN BINNEN JEUGDONDERSTEUNINGSTEAMS NISSEWAARD
- Gemeente Nissewaard -

De vier nieuwe Jeugdondersteuningsteams Nissewaard werken sinds januari 2015 met SMARTonPEOPLE. Overzichtelijke dossiers, duidelijke afspraken en een resultaatgerichte werkwijze zijn een vanzelfsprekende zaak bij de Jeugdondersteuningsteams nu er met SMARTonPEOPLE wordt gewerkt.

Alle pr...

JA, IK WIL HIER MEER OVER WETEN

WIJKTEAMS HENDRIK IDO AMBACHT WERKEN SUCCESVOL MET SMARTONPEOPLE
- Hendrik-Ido-Ambacht -

Vanaf 1 januari 2015 zijn in Hendrik Ido Ambacht het Sociaal Wijkteam en het Jeugdteam gestart. Het Sociale Wijkteam is er voor alle inwoners van 18 jaar en ouder en biedt hulp bij vragen of problemen op het gebied van hulpverlening, ondersteuning, welzijn, zorg, werk en inkomen. Het Jeugdteam Am...

JA, IK WIL HIER MEER OVER WETEN

MENTERWOLDE BREIDT SMARTONPEOPLE VERDER UIT BIJ SOCIALE TEAMS
- Gemeente Menterwolde -

De applicatie was al voor het CJG beschikbaar, maar is nu ook voor onze Sociale Wijkteams in gebruik genomen. Na een korte training kunnen onze professionals snel en simpel aan het werk.

Het gebruik is snel, simpel en flexibel. Je kunt goed het overzicht houden en meteen je registratie ...

JA, IK WIL HIER MEER OVER WETEN

LOKAAL TEAM HUISELIJK GEWELD (CAPELLE A/D IJSSEL) KIEST VOOR INTEGRALE AANPAK MET SMARTONPEOPLE
- Gemeente Capelle aan den IJssel -

Naast het CJG en de jeugdrisico samenwerkingsverbanden heeft nu ook het LTHG van Capelle gekozen voor de integrale aanpak met SMARTonPEOPLE van de C3Group. Door inzet van de SMARTonPEOPLE samenwerkingsmethodiek en het bijbehorende systeem ontstaat steeds meer een integraal zicht op burgers en fam...

JA, IK WIL HIER MEER OVER WETEN